Over Rixt

Copyright: Jesus Caballero

 

Wie is Rixt

Ik houd van organiseren! Ik vind het zo leuk dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Ik word blij als mijn bruidsparen de dag of avond van hun leven hebben en optimaal hebben kunnen genieten (en hun gasten ook) van alle feestelijkheden!
Serviceverlening zat er al vroeg bij me in en ben daarom ook naar de Hotelsschool in Amsterdam gegaan. Daar werden me de basisprincipes van werken in de horeca bijgebracht en daar kwam ik achter dat je “dienstverlenend” zijn niet kan leren maar absoluut al in je moet hebben…..

 

Mijn voorliefde voor Portugal is ontstaan doordat mijn schoonouders een huis hebben in het midden van het land. Door mijn werk als weddingplanner in Nederland was ik al gefocust op mooie trouwplekken en locaties. Ik vroeg mezelf af waarom er niet meer Nederlanders in Portugal trouwen. Ik kwam er achter dat mensen Portugal nog niet zo goed kennen en daarom eerder kiezen voor een ander Europees land als ze in het buitenland willen trouwen.

 

Het is mijn missie om de Nederlanders bekender te maken met het mooie Portugal. Ik hoop dat ze, net als ik, verliefd worden op het land, de mensen en het heerlijke eten en drinken. Naar mijn mening is Portugal de beste bestemming voor trouwen in het buitenland.

PA for a special day

Een paar jaar geleden ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Wedding&Partyplanner. Van het organiseren van bruiloften en feesten werd en word ik nog steeds heel blij. Nog steeds organiseer ik ook bruiloften en feestjes in Nederland. Wil je meer weten kijk dan op mijn andere website:

PA for a special day

In de media: RTL Lifestyle Experience

PA for a special day wordt geïnterviewd door Jeroen Post van RTL Lifestyle Experience. Het filmpje is opgenomen bij Kasteel Montfoort. Met een kort gastoptreden van Sarah Dikker: Hollands Beste Bloemstyliste.

Rixt Barendsma

Rixt in het kort: Positief, organisatie talent, vrolijk, gelukkig met Erik, BodyCombat, hardlopen, Portugal, reizen… veel reizen en lekker eten!

Opleiding Weddingplanners Nederland

Rixt: PA for a special day