Perfecte Trouwlocatie in Portugal

Perfecte Trouwlocatie in Portugal

Door Rixt Barendsma in Algemeen, Bruiloft, Portugal, Trouwen, Trouwlocatie 01 jul 2016

Perfecte trouwlocatieVouzela

Op één van onze vele reizen naar Portugal kwamen we terecht in het plaatsje Vouzela. Het ligt in het noorden van het land, op een uurtje rijden van Porto, op de hoogte van Aveiro in de Vouga Vallei. Het was voor ons een onbekend plaatsje, maar we hadden er een mooi boutique hotel gespot wat we graag wilde bezoeken. Dit omdat we altijd op zoek zijn naar de perfecte trouwlocatie in Portugal.

Kleinschalige Quinta

Onze verwachtingen werden overtroffen. Deze Quinta (landhuis) ligt hoog met prachtig uitzicht op de vallei en het dorpje Vouzela. Ondanks het bewolkte en frisse weer, werden we warm onthaald door gastvrouw Fabiana. Ze liet ons de kamers zien (er zijn er maar 3) en we konden kiezen. Het bleek dat we die avond de enige gasten waren. De kamer met bad had een fantastisch uitzicht vanaf het smalle en lange balkon met lekkere stoelen. Voorzien van een goed koffiezetapparaat en een goed bed. In bad liggen met uitzicht, is een bijzondere ervaring

Zwembad

De service van dit hotel gaat erg ver. ’s Avonds kregen we een heerlijk glas wijn als welkomstdrankje. Omdat het dorp was afgezet wegens autoraces, is Fabiana ons voor gereden naar een restaurant… anders hadden we het nooit gevonden. ’s Morgens na een heerlijk ontbijt wilden we graag zwemmen; bleek dat ze de avond ervoor al waren begonnen met het zwembad te verwarmen (was buiten het seizoen dus nog niet verwarmd)… alleen voor ons!

 Perfecte trouwlocatie

Dit kleinschalige hotel is de perfecte plek voor een intieme bruiloft. Houd je van natuur, een prachtig uitzicht en top service? Dan is dit echt een plek voor jou. Het heeft niet veel kamers maar er is genoeg slaapgelegenheid in de omgeving om je gasten te laten slapen. Bijna alles is hier te regelen. Je kunt hier relaxen maar ook paardrijden, Tennissen, wandelen en natuurlijk trouwen! Dit kan bij het zwembad, of in de tuin met uitzicht op het dal. Ook voor een romantisch weekend of je “Honeymoon” kun je op deze perfecte trouwlocatie in Portugal terecht!

Wil je meer informatie over deze locatie, neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Lieve groet

blog

Reacties

18 + 2 =