Archive

Intieme bruiloft met alleen het gezin

27 aug 2018 Door Rixt Barendsma in

Wie: Lieneke, Hugo, Iris en Elin
Wat: Intieme bruiloft met alleen het gezin
Waar: Setúbal
PA for a special day: Weddingplanner, Ceremoniespreker, Stylist

Intieme bruiloft

1 ding was helemaal zeker voor Lieneke en Hugo; zij wilde een intieme bruiloft met alleen het gezin. Geen gasten verder. Aanvankelijk wilde ze naar de Azoren en kwamen bij mij met de vraag of ik ze daarbij kon helpen. Uiteindelijk is het toch het vaste land van Portugal geworden. Tijdens één van mijn reizen naar Portugal kwam ik namelijk de perfecte trouwlocatie tegen op een mooie plek vlak bij Setúbal met prachtig uitzicht: De B&B in een oude molen: Quinta dos Moinhos de São Filipe Er zat een grote speeltuin bij waar de kinderen naar hartenlust konden spelen.

Voorbereidingen

Omdat het bruidspaar zo min mogelijk mensen op deze intieme bruiloft wilden heb ik voorgesteld om ook de ceremonie voor ze te verzorgen. Voor mij een eerste keer maar een superleuke uitdaging. Verder had ik ook de bloemen, de taart, een Nederlandssprekende Nanny en fotograaf Jesus Caballero  geregeld.
Op de dag voor de bruiloft zijn we op zoek gegaan naar de perfecte plek voor de ceremonie. In de grote speeltuin in het bos vonden we een mooi plekje waar zij het ja- woord konden geven. Hier heb ik op de dag van de intieme bruiloft een “bloemgordijn” gemaakt die fungeerde als achtergrond voor het bruidspaar.

Mooie dag

Het was prachtig weer die dag. Eerst werd er genoten van een lekkere lunch, daarna kon de bruid zich klaarmaken en de bruidegom de kinderen aankleden en zichzelf in een mooi pak hijsen. De first look was een mooi moment waarbij Hugo zijn bruid voor het eerst zag met uitzicht op de Penisula van Troía.

Ceremonie

De ceremonie was kort maar krachtig en heel leuk om te doen. De mooie dochters van Lieneke en Hugo mochten ook een trouwakte tekenen en daarna konden we genieten van bubbels en een heerlijke taart. Na het maken van een aantal mooie foto’s door Jesus Caballero zijn we naar een prachtige plek aan het water gegaan om te genieten van een picknick. Ook hier heeft Jesus wat mooie plaatjes kunnen schieten.

Zorgeloos

Deze intieme bruiloft eindigde voor Lienke en Hugo in een leuk restaurant aan het strand in een dorpje verderop terwijl Nanny Irene voor de kinderen zorgde, zodat ze zorgeloos van hun bruiloftsdiner konden genieten

Reactie van het bruidspaar:

Life’s a party…. en jij weet wel hoe je dat feestje regelt!
Rixt, ontzettend bedankt voor al je inspanningen om onze bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken daar in het mooie Portugal. Dankzij jou hebben we en onze meiden kunnen genieten van een bijzondere, intieme en ook heel relaxte dag. Zo fijn dat alles tot in de puntjes was geregeld en wij alleen maar hoefden te genieten. We kijken er met een heel fijn en bijzonder gevoel op terug.

Liefs van ons alle 4
Lieneke, Hugo en de meiden