Archive

Birgit en Timothy trouwen met uitzicht op zee

25 aug 2018 Door Rixt Barendsma in

Wie: Birgit en Timothy
Wat: Trouwen met uitzicht op zee
Waar: Algarve
PA for a special day: Weddingplanner en Coördinator

Trouwen met uitzicht op zee

De wens van Birgit en Timothy was trouwen met uitzicht op zee in Portugal. Het leuke jonge en enthousiaste stel uit België wisten wat ze wilden maar hadden hulp nodig bij de organisatie en waren op zoek naar leuke ideeën. Via mijn website kwamen ze bij mij terecht.
Na een korte zoektocht kwamen we uit bij het prachtig Suite complex van Vila Alba, met een mooie ceremonie plek waar zij konden trouwen met uitzicht op zee. Mijn leveranciersnetwerk in de Algarve is groot dus in overleg met het bruidspaar heb ik de beste mensen ingezet om hun bruiloft in Portugal tot een succes te maken.

Het weer

Het weer was de hele week niet heel goed, regen en wind maakte dat het wat kouder was dan normaal gesproken in Portugal in april. Maar op de trouwdag van Birgit en Timothy was het eigenlijk heerlijk weer. Er was zon en een beetje bewolking tijdens de ‘First look’ waardoor de foto’s (gemaakt door Jesus Caballero) echt heel mooi zijn geworden. Op de rotsen zag Timothy zijn bruid voor het eerst en dat leverde mooie plaatjes op.

De Ceremonie

De ceremonie was intiem en mooi verzorgd door Greonne, met live muziek van een Gitarist. Op het moment dat Birgit en Timothy hun ‘vows’ naar elkaar wilde uitspreken moesten we toch even schuilen omdat de regen zich toch aandiende. Onder een afdakje zijn we verder gegaan met het de ‘vows’ en eigenlijk was dat een supermooi intiem moment om dit zo dichtbij elkaar mee te maken.Na de ceremonie werd er geborreld en daarna gegeten van het overvloedige buffet waarna de voetjes van de vloer konden gaan bij het feest, uitstekend verzorgd door Algarve DJ Hire. De mooie bruidstaart werd aangesneden halverwege de avond.

Het was een mooie dag; de wens van het bruidspaar om te trouwen met uitzicht op zee was ruimschoots uitgekomen.

Reactie van het bruidspaar

Perfect day!!

Rixt zorgde voor onze perfecte dag en dit heeft ze uitstekend gedaan. Dankzij haar verliep alles perfect!
We wisten allebei niet goed hoe we aan de bruiloft moesten beginnen, maar Rixt stelde ons gerust en doorliep stap voor stap wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken. We wouden zo graag in Portugal trouwen maar we wisten niet hoe we dit konden klaarkrijgen.

De eerste keer dat we samen zaten met Rixt wisten we meteen dat we haar zouden inschakelen. Rixt is heel flexibel en staat open voor alle ideeën, daarbij voegt ze zelf nog creatieve leuke ideeën aan toe zonder het op te dringen. Tegen haar mag je altijd eerlijk zeggen wat je er van vindt. Ze geeft altijd duidelijk aan dat we mogen dromen en zeggen wat we willen, we voelden ons goed bij haar.

Al snel gaf ze verschillende voorstellen van locaties, we hadden duidelijk aangegeven hoe we het voor ons zagen, en wauw wat zaten er prachtige locaties tussen. We waren verliefd op één van de locaties en Rixt ging er meteen voor.

Rixt weet hoe ze een bruiloft moet aanpakken met de beste leveranciers. Ze laat je zelf beslissen met welke leverancier je wilt werken en wat je wensen zijn. Ze helpt bij de wensen en zorgt dat de wensen en dromen uitkomen.We zouden nog zoveel over Rixt kunnen vertellen maar het belangrijkste is dat ze heel flexibel is en probeert alles perfect te laten verlopen zoals jullie als koppel het willen.

Bedankt Rixt om te helpen om onze dag perfect te maken! Voor ons was het alleszins perfect!
Je hebt alles tot in de puntjes uitgewerkt en je wist wat we wouden!

Dankzij jou hadden we geen zorgen en konden we genieten van onze dag!

Vele groeten
Birgit & Timothy