Bruiloft in de Algarve

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Suzanne en Patrick
Wat: Bruiloft in de Algarve
Waar: Algarve
PA for a special day: Weddingplanner & Coordinator

Bruiloft in de Algarve

Suzanne en Patrick hadden in eerste instantie verschillende wensen voor hun bruiloft in de Algarve. Hij wilde graag bij een wijngaard en zij het liefste in de natuur. Ik heb ze met een lijstje met prachtige locaties naar Portugal gestuurd zodat ze zelf bij de verschillende mogelijkheden konden kijken. Het werd uiteindelijk een locatie waar ze beide helemaal achterstonden; het prachtige Tivoli Carvoeiro.

Pre-wedding-diner

Bijna alle gasten kwamen de dag voor de bruiloft aan en het bruidspaar had ze uitgenodigd voor een gezellige borrel en BBQ op een bijzondere plek voorafgaande aan de bruiloft in de Algarve, vlak bij de trouwlocatie. Altijd leuk als niet alle gasten elkaar nog niet goed kennen. Dat breekt altijd het ijs. Tijdens het diner werden er al mooie woorden gezegd door beide getuigen.

Wedding-time

Op de dag van de bruiloft begonnen we al vroeg met haar en make-up. Opnieuw verzorgd door Judith. Met een Lekker glaasje champagne voor de bruid en haar getuige. Daarna volgde de “first look” altijd een mooi moment vind ik zelf. Dit keer met een prachtig uitzicht op de rotsen die kenmerkend zijn voor deze regio en dus zeker niet mogen ontbreken bij een bruiloft in de Algarve.

Foto’s werden gemaakt in het nabijgelegen Ferragudo zodat de bloemist Ely de ceremonieplek van supermooie bloemen kon voorzien en ik samen met het personeel van het hotel de tafels mooi kon aankleden.

Ceremonie

Na de foto’s was het dan echt tijd voor de ceremonie. Het ja-woord en de persoonlijke ceremonie verzorgd door Greonne was weer prachtig. Met een lach en een traan!

Daarna tijd voor een toast op het bruidspaar en een lekker drankje en hapje. Tussendoor is het bruidspaar nog even weggegaan om prachtige foto’s te maken bij ondergaande zon met de fotograaf van de dag: Youri Claessens

Diner en feest

Het weer was goed genoeg om heerlijk nog buiten te eten, aan lange tafels met uitzicht op zee. Het eten was fantastisch en er werden mooie speeches gegeven. Na het tafelen werd de taart aangesneden, met de persoonlijke topper gemaakt door Helen van Algarve Cakes.

Omdat het bruidspaar altijd begint met een shotje als ze “date night” hebben, vonden ze dit ook een mooi begin van het gezellige feest, waarbij de voetjes van de vloer gingen. De DJ’s van DJ Solutions zorgden ervoor dat alle gasten tot het laatste moment op de dansvloer stonden. En zo kwam de bruiloft in de Algarve weer tot een mooi einde.