Bruiloft in Sintra

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: J&B
Wat: Bruiloft in Sintra
Waar: Sintra
PA for a special day: Weddingplanner en Coördinator

Bruiloft in Sintra

Dit leuke jonge stel uit Utrecht wist al eigenlijk wel wat ze wilden. Een bruiloft in Sintra was de wens en ze hadden ook al wat locaties op het oog. Ook hoe de dagen eruit moesten komen te zien was al redelijk zeker. Ze hadden alleen hulp nodig bij de organisatie en wilden op de dagen zelf het liefst alles uit handen geven.

Mooie locatie

We kwamen uit bij een hele mooie locatie: Casa do Valle, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op het Pena Palace. De gasten zouden hier kunnen verblijven en in een B&B aan de overkant van de straat. Op deze locatie met een zwembad en een groot grasveld konden we de ceremonie laten plaatsvinden.

Het bruidspaar wilde zelf graag de locatie zien en de sfeer proeven voorafgaande aan de bruiloft in Sintra. Dus zijn we gezamenlijk op bezoek gegaan bij de locatie en tevens bij de cateraar langs gegaan waar het bruidspaar het servies, de meubels en verdere aankleding konden uitzoeken.

Bruiloftsweekend

Het weekend begon met een welkomstborrel en een ‘walking diner’ met live cooking in de tuin bij het zwembad. Het was een heel goed en gezellig begin van het bruiloftsweekend waarbij iedereen elkaar leerden kennen en de sfeer er al goed in zat. De avond werd vast gelegd door de fotograaf van It Is All About PT.

Ceremonie

De first look wilde het bruidspaar met een aantal goede vrienden waarbij er een fles goede champagne gedronken werd. J&B wilde graag officieel trouwen voor de Portugese wet. Ik had het papierwerk en een ambtenaar voor ze geregeld met een vertaler omdat een officiële Portugese bruiloft altijd in het Portugees is. Het was een korte ceremonie met een mooi welkomstwoord van de ceremoniemeester en ik had de eer om ze te helpen bij het geven van de ringen. De ceremonie werd mooi ondersteund door een live gitarist. Daarna kon het borrelen beginnen met de achtergrondmuziek van een jazzband.

Diner en feest

Het diner werd geserveerd aan een mooie lange tafel met kleine lichtjes boven de tafel om alles te verlichten met kleine vaasjes met bloemen en kaarsen op de tafel. Na het heerlijke eten verplaatste de gasten zich weer naar de tuin bij het zwembad om lekker te borrelen en later ook te dansen op de muziek van de band. Het feest ging door tot in de late uurtjes en daarmee kwam de bruiloft in Sintra tot een mooi einde

Reactie van het bruidspaar:

Rixt is een heel fijn mens, ze heeft ons op een heel prettige manier geholpen om het meest geweldige trouwweekend te organiseren in Portugal. Ze heeft met een enorme passie ons door alle stappen van de organisatie heen geholpen en ons een zorgeloos bruidsweekend gegeven waar we met hele fijne en liefdevolle herinneringen aan terugdenken. Heel veel dank Rixt voor alle goede adviezen, ideeën en top organisatie! Alles viel op zijn plek, precies zoals we het voor ons zagen!