Karen en Kristof trouwen met een klein gezelschap

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Karen en Kristof
Wat: Trouwen met een klein gezelschap
Waar: Ferragudo
PA for a special day: Weddingplanner en Coördinator

Trouwen met een klein gezelschap

Tijdens de eerste gezellige ontmoeting met Karen en Kristof, een leuk stel uit België, werd al snel duidelijk dat ze wel wat hulp konden gebruiken bij de organisatie van hun mooiste dag. Beide werkzaam in hun eigen onderneming en dus vaak heel druk ook met hun jonge gezin. Ze wilden graag trouwen met een klein gezelschap: alleen familie. Na een korte zoektocht kwamen ze zelf met de moderne uitziende locatie waar alle gasten konden verblijven en we tevens de bruiloft konden organiseren.

Ferragudo

Het werd een intieme aangelegenheid met maar 16 gasten. Ze verbleven bij een mooie moderne locatie in het hard van Ferragudo. In 4 mooie huizen met uitzicht over het pittoreske stadje, in de Algarve: One2Seven. De gasten arriveerden al een paar dagen voorafgaande aan de bruiloft en konden zo al genieten van de omgeving. De dagen werden vooral doorgebracht aan het fijne zwembad bij deze locatie.

BBQ

Op de avond voorafgaande aan de bruiloft hebben we een lekkere barbecue georganiseerd. Deze werd mooi geserveerd aan een lange tafel bij het zwembad met uitzicht op het dorp. Met heerlijke gerechten en goede wijnen konden de gasten genieten van de zonsondergang.

Bruiloft

De dag van de bruiloft begon zeer relaxed. Het was mooi weer en de gasten konden heerlijk genieten van het weer en het zwembad terwijl wij de voorbereidingen troffen voor de ceremonie. Het haar en de make-up van de bruid weer mooi gedaan door Judith van Beauty and stage works. De first look was in het mooiste straatje van de Algarve, eerst met het bruidspaar en daarna met hun 2 leuke zoontjes. Foto’s werden gemaakt door de talentvolle fotograaf Jesus Caballero

De ceremonie was bij ondergaande zon op het dakterras van de locatie. Heel persoonlijk verzorgd door ‘babs’ Greonne. Er was ook een mooi zandritueel waarbij er 4 kleuren zand in een mooie fles gegoten werd om de verbintenis van het gezin te symboliseren.

Feest

Na de ceremonie werd er getoast en geborreld, met aansluitend een heerlijk diner wederom aan een lange tafel bij het zwembad. Natuurlijk werd er ook gedanst; in de feestkelder van de locatie werden de bloemetjes buiten gezet.

Het waren mooie dagen met een lief bruidspaar en leuke gasten. De wens om te trouwen met een klein gezelschap was helemaal uitgekomen.

Reactie van het bruidspaar:

Super, Geweldig, Top! Drie woorden om alles samen te vatten! Dankzij Rixt hebben wij de huwelijksdag gekregen, waarvan we alleen maar konden dromen. Vanaf het eerste moment onmiddellijk een klik.

Zij neemt haar job heel serieus en doet dit met heel veel passie! Ze is behulpzaam, lief en luistert enorm goed naar wat je wensen zijn. Voor ons kon het gewoon niet beter!

Hartelijk dank voor alles!

Lieve groetjes

K&K

 

Fotocredit: Jesus Caballero Photography