Melanie en Luc trouwen in het bos bij Lissabon

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Melanie en Luc
Wat: Trouwen in het bos
Waar: Omgeving Lissabon
PA for a special day: Weddingplanner en Coördinator

Trouwen in het bos

Melanie en Luc, een Belgisch paar, wilde enorm graag in Portugal trouwen. In België is het vrij normaal om een grote bruiloft te hebben met 200 gasten. Dit was niet wat zij voor ogen hadden voor hun mooiste dag. Ze wilden graag trouwen in het bos of in een mooie tuin. Een mooie natuurlijke romantische omgeving had de voorkeur, met een selecte groep familie en vrienden.

Romantische locatie

Na ons kennismakingsgesprek heb ik een paar locaties voorgedragen en het was al snel duidelijk welke locatie het moest worden. Melanie was verliefd geworden op een locatie vlak bij Lissabon met een romantische, natuurlijke omgeving waar zij konden trouwen in het bos.

Uitzoeken en voorproeven

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van deze locatie zijn we in januari samen naar Portugal gegaan om de decoratie uit te zoeken. Deze locatie heeft een zeer uitgebreide collectie aan verschillende stijlen dus het was nog een uitdaging om daar een keuze uit te maken. Tijdens dit bezoek hebben we ook het menu mogen voorproeven.

Voorbereidingen

Het bruidspaar verbleef de dagen voorafgaande aan de bruiloft in een mooi hotel vlak bij de trouwlocatie. Op de trouwdag werd het haar en make-up van de bruid (weer perfect verzorgd door Judith van Beauty & Stageworks) gedaan in de villa bij de locatie waar een aantal gasten ook zouden overnachten. De gasten werden met een bus naar de trouwlocatie gebracht.

Bruiloft

De first look was een heel mooie en emotioneel moment en daarna kon de ceremonie beginnen. De ceremonie werd op een persoonlijke manier gedaan door ‘Babs’ Greonne en ondersteund door muziek, live gezongen door een vriend van het bruidspaar.
Na het trouwen in het bos stond er een borrel en een superlekker diner op het programma. Natuurlijk werd gingen ook de voetjes van de vloer tijdens het te gekke feest dat tot in de late uurtjes doorging.

Trouwen in het bos op deze bijzondere locatie was “a dream come true” voor Melanie en Luc. De dag werd mooi vast gelegd door topfotograaf Jesus Caballero en de Videografen Zacharias en Rachel van Happy Together.