Trouwen in Portugal

Trouwen in Portugal

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, Portugal, Trouwen 28 aug 2015
Bruidspaar voor Ferragudo, Portugal

paperkitephotography.com

Portugal

Trouwen in het buitenland is voor velen een droom. In mijn vorige blogs heb ik er al eens over geschreven; ik ben een enorm fan van Portugal. Daarom ben ik zo blij dat steeds meer mensen kiezen voor het trouwen in Portugal. Ik geef ze geen ongelijk. Het land is divers, voor ieder wat wils en heeft ongekende mogelijkheden. Of je nu op het strand wil trouwen of in een wijngaard, het kan allemaal in dit authentieke land.

Relaxed

De bruiloft van Karina en Rowan moest vooral ongedwongen, informeel en relaxed zijn. Net als zijzelf. Het thema Bohemian Chic was het thema wat prima bij een relaxte bruiloft hoort. Wat ook relaxed voor hen was dat ze heerlijk konden genieten op hun speciale dag omdat ze mij als hun PA hadden ingezet als ceremoniemeester. De dag begon met een overheerlijke sushi lunch in de villa waar het bruidspaar met de familie verbleef. Het weer was fantastisch! In mei kan het nog wel eens regenen in Portugal maar met een 28 graden kon de dag niet meer stuk.

Ferragudo

Fotos werden gemaakt door het geweldige fotografen duo Angela en Bruno van Paperkite Photography. Ze hebben oog voor detail en maken de mooiste foto’s. Zij waren al vroeg aanwezig om de dag vast te leggen. Een mooie reportage werd gemaakt in het plaatsje Ferraguo. Dit dorpje ligt tegen een heuvel aan en is zeer fotogeniek. Met vele kleine straatjes met witte huisjes en een haven met vele bootjes. Intussen werden de gasten hartelijk ontvangen in het beste restaurant van Ferragudo: Rei das Praias.

Ceremonie en feest

Bij ondergaande zon vond de ceremonie plaats. Met de voetjes in het zand, precies zoals de wens van Karina en Rowan was. Het was een heel romantisch plaatje. De ceremonie werd officieel in het Portugees gedaan, met een vertaler erbij. Karina en Rowan mochten hun eigen ” vows” naar elkaar uitspreken.  Een emotioneel moment. Daarna stonden de bubbels al klaar voor een gezamenlijke toast en een foto moment op het strand. In het restaurant werd een heerlijk 3 gangen menu geserveerd met veel verse vis. Na de taart konden de voetjes van de vloer tijdens het feest op het strand.

Ook voor mij was dit een feestje om te doen. Naast het harde werken heb ik ontzettend genoten van deze dag. Mooi weer, mooie mensen, top locaties en top leveranciers. Wil je meer foto’s zien van deze te gekke bruiloft? Kijk dan in mijn portfolio.

Lieve groet

blog

Reacties

2 × twee =