Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Door Rixt Barendsma in Ceremoniemeester, Feest, Portugal, Trouwen 21 jul 2014

Trouwen bij zonsondergang op het strand….

Wie wil dat nu niet: trouwen in een mooie omgeving, buiten eten aan lange mooie opgedekte tafels met lampionnen in de bomen. Of trouwen op het strand, bij ondergaande zon.

Ibiza Stijl

Het aanstaande bruidspaar K&R heeft mij gevraagd dit laatste voor hen te regelen. Het zijn buitenmensen, surfers en houden van het strand en van een ongedwongen Ibiza-Stijl. Tijdens mijn laatste bezoek aan Portugal ben ik voor hen opzoek gegaan naar de perfecte locatie aan het strand…….
…….En ik heb het voor hen gevonden!

Trouwlocaties

Mijn zoektocht naar deze trouwlocatie aan het strand, leidde me naar plaatsen als Comporta Beach, Lagos en Albufeira. Ik heb een aantal goede gesprekken gehad op verschillende locaties. De ene nog mooier dan de andere. En wat een uitgebreide mogelijkheden. Sommige aan het strand sommige op een mooie klif. Allemaal met goede service en enorme flexibiliteit.

Trouwen op het strand

Uiteindelijk heb ik de locatie gevonden op een mooi strand vlak bij Portimão. Het is echt een vondst, ik kwam er eigenlijk per ongeluk terecht. Ik zag het liggen vanaf een rots en wist gelijk dat het een schot in de roos was. Een prachtig stuk strand ommuurt door rotspartijen en een restaurant dat boven het strand leek te zweven. Na een kort gesprek met de eigenaar (en een overheerlijke lunch) kwam ik erachter dat je er ook kan trouwen op het strand! Dit was precies wat ik zocht voor K&R.

Waarom Portugal?

Ach er zijn zoveel redenen om te trouwen in Portugal of een feest te vieren in dit mooie land. Er zijn heel veel mogelijkheden in dit mooie land. Portugal heeft voor ieder wat wils: mooi stranden, prachtige wijngaarden, het noorden is ruig en het midden van Portugal uitgestrekt en rustig. Overal vind je er rustieke dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan. Je kunt er een intiem feest geven maar ook een groot feest met 100 of meer gasten is hier goed te regelen. Het weer is heerlijk! Milde winters en warme zomers. En wat dacht je van de lekker wijn die daar gemaakt wordt. Maar goed ik ben bevooroordeeld want ben verliefd geworden op Portugal…..

Trouwen tijdens zonsondergang

Voor K&R is de keuze gemaakt. Zij trouwen half mei op de door mij gevonden trouwlocatie, tijdens zonsondergang met de voetjes in het zand met een uitgebreid diner en een knallend feest. Het wordt een waanzinnige bruiloft.

Lieve groet

blog

 • Lisette van Bree 24 juli 2018 at 17:37 / Beantwoorden

  Hoi, We willen in 2020 gaan trouwen en zoeken naar ons droomplaatje, aangezien we in Portugal willen trouwen kunnen we maar beter vroeg genoeg beginnen, toen we u verhaal van Ibiza-Style lazen komt dat erg overeen met onze ideeen. Mogen wij weten waar dit precies was of eventueel een vrijblijvend gesprek? Met vriendelijke groet,
  Lisette en Ron

  • Rixt Barendsma 25 juli 2018 at 19:32 / Beantwoorden

   Hi Lisette,
   Hartelijk dank voor je bericht. Super leuk dat je in Portugal wil trouwen. Ik heb jullie een mailtje gestuurd.
   We spreken elkaar vast snel
   Met vriendelijke groet
   Rixt

Reacties

zeven + 12 =