Weddingplanner Portugal

Weddingplanner Portugal

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, Ceremoniemeester, Draaiboek, Portugal, Trouwen 26 jul 2016

Trouwen PortugalStel je wilt trouwen in het buitenland; maar waar begin je dan? Bij het begin zou ik zeggen! Neem een weddingplanner in de hand die het land, de mensen en de mooie locaties kent…. En voor Portugal kun je bij mij terecht!

Verliefd 

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in Portugal. Mijn schoonouders hebben daar een huis en ik maakte zo kennis met de omgeving, de mensen en het heerlijke eten. Ik was vanaf dag 1 verliefd op het land. Het is er ontzettend mooi en heeft diverse landschappen. Voor elke vakantie is er een mooi gebied. Strandvakanties in het mooie Algarve; wijnproeven in de Alentejo; surfen aan de kust van Oost-Portugal; wandelen aan de Costa Vincentina en van B&B naar B&B in Noord-Portugal

Ontdekkingstocht

Ik was al actief als weddingplanner in Nederland en ik dacht: Waarom trouwen mensen in Italië of Frankrijk terwijl Portugal net zo mooi (of misschien wel mooier) is en veel budgetvriendelijker? Vanaf dat moment ben ik me gaan specialiseren in het “Trouwen in Portugal” Elke keer dat ik Portugal bezocht, ging ik op zoek naar de perfecte touwlocaties.

Weddingplanner Portugal

Weddingplanner Portugal

paperkitephotography.com

Na een aantal bruiloften te hebben georganiseerd word ik steeds enthousiaster over het land en de mogelijkheden. Bruidsparen weten me ook goed te vinden. Ze zien de voordelen in van het inzetten van iemand die de kennis heeft, niet alleen van het organiseren van een bruiloft maar ook van het land en de mogelijkheden.

Maar waarom zou je een Nederlandse weddingplanner inhuren in plaats van een weddingplanner in Portugal? Het heeft een aantal voordelen.

Voordelen

De weddingplanners in Portugal vragen (en krijgen) vaak hoge commissies als ze bepaalde leveranciers inschakelen. Dat kan soms oplopen tot wel €250,- per leverancier. De bruidsparen betalen hiervoor. Daardoor zijn ze vaak gebonden aan vaste leveranciers en heb je geen keuze wie je foto’s of je taart maakt. Dit geldt ook voor de weddingplanners die bij een hotel of locatie werken.

Ik ben onafhankelijk en heb een uitgebreide leverancierslijst en ik lever maatwerk.
Maar ook: hoe fijn is het om met iemand in je eigen taal te spreken over je wensen voor de mooiste dag van je leven.

Mogelijkheden

Denk je nu: Ja! Ik wil… in Portugal trouwen en een weddingplanner scheelt me veel zoekwerk en dus tijd en stress. Neem dan contact met me op en bespreken we de mogelijkheden.
Lieve groet

blog

Reacties

14 − 1 =