Archive

Het trouwweekend van Tabitha en Marco

26 aug 2018 Door Rixt Barendsma in

Wie: Tabitha en Marco
Wat: Trouwweekend met vrienden en familie
Waar: Algarve
PA for a special day: Event Coördinator

Trouwweekend

Doordat de oom en tante van Marco in de Algarve wonen en daar een restaurant hebben, was de keuze om in Portugal te trouwen snel gemaakt. Via een transportbedrijf met Nederlandse eigenaren kwamen ze bij mij terecht met de vraag of ik ze kon helpen met de organisatie van hun bruiloft. Het liefst wilde ze er een gezellig trouwweekend met dierbare vrienden en familie van maken. Zelf hadden ze al een aantal dingen geregeld en kon ik ze verder helpen met mijn uitgebreide netwerk om de juiste leveranciers te vinden. De gasten verbleven in een aantal studio’s van Prainha Clube in Alvor. Er verbleven ook een aantal gasten in de mooie villa’s en appartementen op het zelfde terrein

Pre-wedding-dinner

De avond voorafgaande aan de bruiloft hadden we een pre-wedding-dinner georganiseerd bij de lokale Pizzeria. Super lekkere gerechten werden er geserveerd met bijbehorende wijnen. Een paar mooie woorden werden er al gesproken. Het was een leuk begin van een super trouwweekend.

Ceremonie

Hoewel het weer voorafgaande aan de bruiloft niet heel mooi was, werd het toch zonnig op de dag van de bruiloft. Het haar en de make-up van de bruid werden door Judith van Beauty- & stageworks verzorgd. De bruidegom en een aantal van de mannelijke gasten weden geknipt en geschoren door Dave de Barbier. Een goede vriend van het bruidspaar verzorgde de ceremonie, waardoor het een superpersoonlijk verhaal werd, met een lach en een traan. Mede door de muzikale omlijsting van Harm Melgers van Harmsound, die een aantal nummers live ten gehore bracht.

Party

Na de ceremonie werd er getoast, taart aangesneden en geborreld met lekkere hapjes. Daarna werden er een paar mooie foto’s bij zonsondergang gemaakt door Marinka van Helvoort. Er werd gegeten van het overvloedige buffet in het bijzondere restaurant van de locatie, waarna de voetjes van de vloer konden gaan tijdens het feest in de bar. Ook hier deed Harm de feeststemming er goed inkomen door de gezellige liedjes die hij zong.

The day after

De volgende dag werd er nog gezamenlijk gebruncht met lekkere broodjes en hamburgers. Met nog een paar laatste mooie woorden van de lieve vrienden van het bruidspaar. Het was een mooie afsluiting van een heerlijk trouwweekend.

Reactie van het bruidspaar:

Trouwen? Ja!
En dan…. Al gauw wisten wij dat wij graag in Portugal wilde gaan trouwen. Het zelf regelen leek in eerste instantie een super leuk idee. Snel kwamen wij daarvan terug. We hadden hulp nodig. Maar wie? In Portugal hoorde wij over Rixt. Tijdens onze trip hebben wij contact met Rixt opgenomen en kort daarna volgde een leuk kennismakingsgesprek. Voor ons was het heel belangrijk dat wij een goed gevoel zouden hebben. Om nou zomaar alles uit handen te geven… Nou dat gevoel was er bij Rixt!

Dankjewel Rixt. Wat een warm mens ben jij! Het geweldig organiseren van onze dag tot in detail. Alles elke keer opnieuw met liefde en passie. Vooraf hadden wij een voorstelling gemaakt. Maar! Het was mooier en liefdevoller dan wij ooit hadden durven dromen. Magic! Dank.

Marco & Tabitha x