Portfolio

Bruiloft Suzanne en Patrick in de Algarve

Bruiloft in de Algarve

Suzanne en Patrick hadden verschillende wensen voor hun bruiloft in de Algarve. Ik heb ze met een lijstje met prachtige locaties naar Portugal gestuurd zodat ze zelf de mogelijkheden konden bekijken.

Trouwen aan zee

Manon & Robbie trouwen aan zee

Trouwen aan zee was de wens van Manon en Robbie. Ze wilde graag een ceremoniemeester voor hun bruiloft in Portugal zodat hun vrienden en familie van alle feestelijkheden konden genieten.

 • "Hey Rixt, nog eens bedankt voor je professionele aanpak van onze trouw in Portimaõ. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor wij van begin tot einde zonder stress hebben kunnen genieten van een perfecte wedding day! Het was echt geweldig!! Dikke kussen uit België!"

  – Véronique & Geert 

 • "Lieve Rixt, Wat hebben wij een geweldige, fijne, relaxte, uitstekend georganiseerde, toffe en bijzondere dag gehad! Vol lieve, behulpzame en zorgzame mensen. We zijn supertrots op onze trouwdag en zijn jou daarvoor zo ontzettend dankbaar. Je werk doet de naam PA for a special day eer aan!"

  – Groetjes, Suzanne, Bart en de kids

 • "Bedankt Rixt om te helpen om onze dag perfect te maken! Voor ons was het alleszins perfect! Je hebt alles tot in de puntjes uitgewerkt en je wist wat we wouden! Dankzij jou hadden we geen zorgen en konden we genieten van onze dag!"

  Vele groeten Birgit & Timothy

   
 • "Lieve Rixt, Dank je wel voor je goede adviezen, je creatieve ideeën, de geruststellende woorden zo nu en dan en de perfecte organisatie! We hebben van elke minuut van onze bruiloft genoten en dat hebben we aan jou te danken!"

  – Liefs Gerrit & Marloes

Inspiratie

Follow PA for a special day’s board Travel Portugal on Pinterest.