Véronique & Geert trouwen op het strand

portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image portfolio image
Over

Wie: Véronique en Geert
Wat: Trouwen op het strand
Waar: Alvor
PA in Portugal: Weddingplanner en ceremoniemeester

Trouwen op het strand

Véronique en Geert vonden een aantal dingen belangrijk voor hun bruiloft. Lekker eten, goede wijnen en een gezellig feestje. Maar  Ze hadden al een mooie locatie op het oog. Helaas kon hier niet getrouwd worden omdat het in juli te druk is op het strand waar ze wilde trouwen.
Gelukkig vond ik via mijn netwerk nog een prachte locatie aan het strand in Portimão. Véronique en Geert hadden zelf  een goede fotograaf gevonden om hun mooiste dag vast te leggen. Youri Claessens kwam over vanuit Ibiza om prachtige foto’s te maken.

Relaxte dag

Het bruidspaar was al met een aantal familieleden een week voor de bruiloft naar Portugal gekomen om lekker te genieten en relaxed naar de huwelijksdag toe te leven.
Op de trouwdag ben ik eerst het bruidsboeket op gaan halen. Daarna door naar Véronique in het hotel waar ze mooi werd gemaakt door Judith de Hair and Make-up Professional. Geert kwam later om zich aan te kleden. Na het mooie “First Look” moment is het bruidspaar met Youri op weg gegaan om foto’s te maken.
De rest van de familie leden zijn later in de bus gestapt om naar de ceremonie locatie op het strand te rijden. De ceremonie werd gedaan door een ambtenaar van de burgerlijke stand van Portimão en vertaalster Greonne, die er een korte, krachtige en mooie ceremonie van maakte. Met het vrolijke Portugese publiek dat nog op het strand was werd het een gezellige en sfeervolle ceremonie.
Nog wat foto’s op het strand bij ondergaande zon, is iedereen aan tafel gegaan voor het heerlijke diner. Het dak ging er af toen de “Inhouse” DJ langzaam de muziek wat harder zette en de voetjes van de vloer gingen. Het was nog lang onrustig op het strand van Portimão!