Fotografen

Fotografen

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, event, Feest, Partyplanner, Portugal 07 feb 2016

BlogBloggen 2

Ja, ik heb de smaak te pakken, Ik dacht: laat ik nou niet te lang wachten met mijn volgende blog! Zo houden we de vaart er in…. En ik moet ook zeggen dat ik schrijven eigenlijk best wel leuk vind. Ik moet er alleen bewust tijd voor maken. Maar dat gaat me vooralsnog goed af!
Nu maar hopen dat jullie ook leuk vinden wat ik schrijf! Opmerkingen maar ook tips & tricks kun je onder mijn blog kwijt! Ik sta open voor leuke suggesties. Ook als je vragen hebt hoor ik het graag!

Herinnering

Deze keer wil ik het graag hebben over fotografen. Onmisbaar bij elke bruiloft! Maar ook heel waardevol op een party, bedrijfsfeest of jubileum viering, eigenlijk wel op elk leuk feestje wat je kunt bedenken.
Ik zeg altijd: Bespaar niet op een fotograaf: na de euforie van de mooie dag of avond zijn de foto’s het enige, naast de herinneringen, wat je nog hebt. Hoe fijn is het om een mooi album nog er nog eens bij te pakken en die herinneringen weer visueel te maken!

Voor ieder wat wils

In Nederland zijn er ontzettend veel fotografen. Dat maakt de keuze soms lastig maar heeft ook een voordeel: er is voor ieder wat wils. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl, net als jij. Romantisch, modern of juist journalistiek, je kunt kiezen wat het beste bij je past. 
Wat ook belangrijk is bij de keuze van je fotograaf voor je bruiloft; hebben jullie een klik, begrijpt hij of zij je wensen? Hij of zij is er de hele dag bij dus dan is het fijn dat je wel kan opschieten met je fotograaf.

Portugal

Fotografen Wedding in Portugal

paperkitephotography.com

Zoals jullie weten organiseer ik graag bruiloften in Portugal. Ook daar heb je veel keuze in fotografen. Wat je ook veel ziet is dat Engelse of Ierse fotografen naar Portugal verhuizen om bruiloften op een prachtige manier vast te leggen.
Ik ben enorm fan van Angela en Bruno Santos van Paperkite Photography. Angela komt uit Ierland en Bruno is Portugees. Samen maken ze de prachtige foto’s: modern met een romantisch randje. Weten elk detail vast te leggen, zijn niet “aanwezig” en de foto’s zijn niet te geposeerd. Daarbij zijn het ook nog eens super leuke mensen! Mocht ik ooit gaan trouwen (in Portugal natuurlijk) dan zijn zij de eerste die ik inhuur!

Lieve groet

blog

Reacties

20 − zeventien =