Rustieke trouwlocatie in Portugal

Rustieke trouwlocatie in Portugal

Door Rixt Barendsma in Bruiloft, Ceremoniemeester, Feest, Portugal, Trouwen 19 jan 2015

Rustieke Trouwlocatie

Landschappen

Zoals jullie misschien weten ben ik verliefd op Portugal! Het prachtige landschap heeft me geboeid vanaf dag 1 dat ik Portugal bezocht. Het is een land dat uitermate geschikt is voor een bruiloft. Het heeft enorm veel diversiteit. Het noorden is ruig en bergachtig. Het midden van het land heeft glooiende landschappen en mooie vergezichten. Het westen heeft de beste surf plaatsen ter wereld en het zuiden heeft de prachtigste stranden van Europa!

 

B&B

Maar in dit blog ga ik het niet over de stranden van Portugal hebben. Deze keer staat er een B&B in het midden van Portugal centraal. Deze rustieke trouwlocatie is een Bed & Breakfast met een eigen wijngaard. Het Nederlandse stel dat deze B&B runt maakt hier hun bekroonde wijnen op een biologische manier.

 

Wijngaard

Deze trouwlocatie ligt precies tussen Porto en Lissabon (ong. 180km van beide) in het dorpje Nesperal. Het 300 schoorstenen tellende dorpje is omringd door pijnbomen, wijngaarden en heuvels. Op het terrein van deze B&B, dat ongeveer 12Ha groot is, kunt je wandelen in de wijngaarden en het bos.
Het heeft 7 kamers die in Portugese stijl zijn ingericht. Maar ook een binnenzwembad, Sauna, een speeltuin, vergadermogelijkheden, een appartement voor 8 personen en een bar. Maar er zijn ook Villa Tenten op het terrein aanwezig. Deze zijn van alle luxe voorzien. Met 2 slaapkamers, woonkamer, keuken en eigen sanitair.

 

Trouwlocatie

De eigenaren zijn enthousiaste Nederlanders die met veel passie hun B&B en wijngaard runnen. Ze vertellen graag over de Portugese cultuur en gewoontes. Er wordt heerlijke wijn geserveerd op een rustiek terras. Op dit terras is het ook mogelijk om te trouwen. Daarna een diner in de open lucht en een geweldig feest in hun feestzaal met ruim balkon! Eigenlijk is alles mogelijk. Echt een aanrader dus.

 

Wil je meer weten over de mooie rustieke trouwlocatie, neem dan contact met me op!

Lieve groet

blog

Reacties

3 × 2 =