Archive

Intieme bruiloft in de Alentejo

02 apr 2020 Door Myra in

Wie: Monique en Jaap
Wat: Intieme bruiloft in de Alentejo
Waar: Alentejo
PA for a special day: Weddingplanner

Intieme bruiloft in de Alentejo

Monique nam contact met op een maand voor haar gewenste trouwdatum. Ze had al een locatie in het mooie Alentejo waar zij met haar gezin zou verblijven in juli. Zij zouden verblijven bij de Glamping van Vila Valmonte. Ze wilde graag samen met haar gezin en een aantal directe familieleden en goede vrienden het Ja-woord geven aan haar Jaap. Ze had hulp nodig bij het vinden en regelen van de juiste leveranciers voor deze intieme bruiloft in de Alentejo

Netwerk

Het organiseren van een bruiloft kost vaak veel tijd, dus een maand was wel een uitdaging. Maar ik heb een goed netwerk van fantastische leveranciers die snel reageerden en allemaal beschikbaar waren. Alles in goed overleg met het bruidspaar hebben we de intieme bruiloft vormgegeven tot het helemaal naar wens van het bruidspaar was.

Bruiloft

De decoratie werd verzorgd door de bruid zelf en de gasten. De fotograaf João van Endless Moments was er op tijd om ook de voorbereidingen vast te leggen. Judith van Beauty & Stageworks deed het haar van de bruid. De bloemen en de taart had ik geregeld bij lokale leveranciers. Natuurlijk was Greonne weer van de partij om de ceremonie op een persoonlijke manier form te geven. De bruid wilde ook graag een lied zingen. Ze werd ondersteund door de gitaarklanken van Charley de Gitarist. Er was ook een mooi zand ritueel waarbij alle leden van het gezin een mooie fles vullen met hun eigen zand.

Mooie dag

Na de ceremonie werd de taart aan gesneden en natuurlijk werden er foto’s gemaakt met leuke figuranten in de vorm van de ezeltjes. Deze intieme bruiloft was een mooi vintage feest in een prachtige omgeving.

Reactie van het bruidspaar:

Het was te gek! Alles klopte. Dank je wel voor alles. Monique
Precies zoals Moniek al zei: alles was goed en plezierig; gitarist, fotografen (zeer leuke jongens), Babs, taart, onvergetelijke dag! Veel dank! Jaap

Bruiloft in Sintra

16 sep 2019 Door Myra in

Wie: J&B
Wat: Bruiloft in Sintra
Waar: Sintra
PA for a special day: Weddingplanner en Coördinator

Bruiloft in Sintra

Dit leuke jonge stel uit Utrecht wist al eigenlijk wel wat ze wilden. Een bruiloft in Sintra was de wens en ze hadden ook al wat locaties op het oog. Ook hoe de dagen eruit moesten komen te zien was al redelijk zeker. Ze hadden alleen hulp nodig bij de organisatie en wilden op de dagen zelf het liefst alles uit handen geven.

Mooie locatie

We kwamen uit bij een hele mooie locatie: Casa do Valle, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht op het Pena Palace. De gasten zouden hier kunnen verblijven en in een B&B aan de overkant van de straat. Op deze locatie met een zwembad en een groot grasveld konden we de ceremonie laten plaatsvinden.

Het bruidspaar wilde zelf graag de locatie zien en de sfeer proeven voorafgaande aan de bruiloft in Sintra. Dus zijn we gezamenlijk op bezoek gegaan bij de locatie en tevens bij de cateraar langs gegaan waar het bruidspaar het servies, de meubels en verdere aankleding konden uitzoeken.

Bruiloftsweekend

Het weekend begon met een welkomstborrel en een ‘walking diner’ met live cooking in de tuin bij het zwembad. Het was een heel goed en gezellig begin van het bruiloftsweekend waarbij iedereen elkaar leerden kennen en de sfeer er al goed in zat. De avond werd vast gelegd door de fotograaf van It Is All About PT.

Ceremonie

De first look wilde het bruidspaar met een aantal goede vrienden waarbij er een fles goede champagne gedronken werd. J&B wilde graag officieel trouwen voor de Portugese wet. Ik had het papierwerk en een ambtenaar voor ze geregeld met een vertaler omdat een officiële Portugese bruiloft altijd in het Portugees is. Het was een korte ceremonie met een mooi welkomstwoord van de ceremoniemeester en ik had de eer om ze te helpen bij het geven van de ringen. De ceremonie werd mooi ondersteund door een live gitarist. Daarna kon het borrelen beginnen met de achtergrondmuziek van een jazzband.

Diner en feest

Het diner werd geserveerd aan een mooie lange tafel met kleine lichtjes boven de tafel om alles te verlichten met kleine vaasjes met bloemen en kaarsen op de tafel. Na het heerlijke eten verplaatste de gasten zich weer naar de tuin bij het zwembad om lekker te borrelen en later ook te dansen op de muziek van de band. Het feest ging door tot in de late uurtjes en daarmee kwam de bruiloft in Sintra tot een mooi einde

Reactie van het bruidspaar:

Rixt is een heel fijn mens, ze heeft ons op een heel prettige manier geholpen om het meest geweldige trouwweekend te organiseren in Portugal. Ze heeft met een enorme passie ons door alle stappen van de organisatie heen geholpen en ons een zorgeloos bruidsweekend gegeven waar we met hele fijne en liefdevolle herinneringen aan terugdenken. Heel veel dank Rixt voor alle goede adviezen, ideeën en top organisatie! Alles viel op zijn plek, precies zoals we het voor ons zagen!

Melanie en Luc trouwen in het bos bij Lissabon

09 nov 2018 Door Myra in

Wie: Melanie en Luc
Wat: Trouwen in het bos
Waar: Omgeving Lissabon
PA for a special day: Weddingplanner en Coördinator

Trouwen in het bos

Melanie en Luc, een Belgisch paar, wilde enorm graag in Portugal trouwen. In België is het vrij normaal om een grote bruiloft te hebben met 200 gasten. Dit was niet wat zij voor ogen hadden voor hun mooiste dag. Ze wilden graag trouwen in het bos of in een mooie tuin. Een mooie natuurlijke romantische omgeving had de voorkeur, met een selecte groep familie en vrienden.

Romantische locatie

Na ons kennismakingsgesprek heb ik een paar locaties voorgedragen en het was al snel duidelijk welke locatie het moest worden. Melanie was verliefd geworden op een locatie vlak bij Lissabon met een romantische, natuurlijke omgeving waar zij konden trouwen in het bos.

Uitzoeken en voorproeven

Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden van deze locatie zijn we in januari samen naar Portugal gegaan om de decoratie uit te zoeken. Deze locatie heeft een zeer uitgebreide collectie aan verschillende stijlen dus het was nog een uitdaging om daar een keuze uit te maken. Tijdens dit bezoek hebben we ook het menu mogen voorproeven.

Voorbereidingen

Het bruidspaar verbleef de dagen voorafgaande aan de bruiloft in een mooi hotel vlak bij de trouwlocatie. Op de trouwdag werd het haar en make-up van de bruid (weer perfect verzorgd door Judith van Beauty & Stageworks) gedaan in de villa bij de locatie waar een aantal gasten ook zouden overnachten. De gasten werden met een bus naar de trouwlocatie gebracht.

Bruiloft

De first look was een heel mooie en emotioneel moment en daarna kon de ceremonie beginnen. De ceremonie werd op een persoonlijke manier gedaan door ‘Babs’ Greonne en ondersteund door muziek, live gezongen door een vriend van het bruidspaar.
Na het trouwen in het bos stond er een borrel en een superlekker diner op het programma. Natuurlijk werd gingen ook de voetjes van de vloer tijdens het te gekke feest dat tot in de late uurtjes doorging.

Trouwen in het bos op deze bijzondere locatie was “a dream come true” voor Melanie en Luc. De dag werd mooi vast gelegd door topfotograaf Jesus Caballero en de Videografen Zacharias en Rachel van Happy Together.

 

 

 

Sanne en Christiaan trouwen op een wijngaard

30 aug 2018 Door Rixt Barendsma in

Wie: Sanne en Christiaan
Wat: Trouwen op een wijngaard
Waar: Ferragudo
PA for a special day: Weddingplanner en coordinator

Trouwen op een wijngaard

Voor Sanne en Christiaan was het duidelijk dat ze in Ferragudo wilde trouwen. Ze kwamen altijd al bij Vitors Village en wilde eigenlijk daar trouwen maar dat was helaas niet mogelijk. Trouwen op het strand was zeker ook een mogelijkheid en ik stelde ook nog voor om te trouwen op een wijngaard. Na verschillende opties bekeken te hebben vonden we een mooie wijngaard niet ver van Vitors Village waar zij uiteindelijk besloten te trouwen: Quinta dos Vales

Intieme bruiloft

Het bruidspaar wilde een intieme bruiloft en had alleen de directe familie uitgenodigd. Ze wilde zo genieten van een mooie week in de Algarve met als hoogtepunt het trouwen op een wijngaard.
Het bruidspaar en ik hebben de dag voorafgaande aan de bruiloft op de locatie het draaiboek doorgenomen en de laatste dingen besproken waardoor zij op de dag zelf nergens meer aan hoefde te denken.

Voorbereidingen

De gasten en het bruidspaar maakten zich klaar op de dag van de bruiloft bij Vitors Village. Het haar en make-up van de bruid werd prachtig gedaan door Judith van Beauty- and stageworks en ze nam ook gelijk een aantal gasten onder handen. Op dit resort konden ze nog even lekker lunchen en relaxen voordat ze werden opgehaald voor de Ceremonie

Wijngaard

Met busjes werden de gasten opgehaald om naar de wijngaard gebracht te worden. De first look was een mooi moment op de wijngaard waarna de gasten ontvangen werden met een bubbeltje. Alles werd vastgelegd door Joao en Mário Ataíde. De Ceremonie begon met een officieel gedeelte door een Portugese ambtenaar in het Portugees. Greonne verzorgde de vertaling en daarna maakte ze de ceremonie superpersoonlijk door een mooi verhaal, ondersteund door verhalen van beide moeders. Na de ceremonie waren er bubbels met een heerlijke taart.

Diner

Deze mooie dag eindigde met een lekker diner verzorgd door de cateraar van de wijngaard. De gasten werden na het diner weer met busjes opgehaald om naar het hotel te gaan. Zo eindigde de mooie dag waarbij Sanne en Christiaan Trouwden op een wijngaard

Intieme bruiloft met alleen het gezin

27 aug 2018 Door Rixt Barendsma in

Wie: Lieneke, Hugo, Iris en Elin
Wat: Intieme bruiloft met alleen het gezin
Waar: Setúbal
PA for a special day: Weddingplanner, Ceremoniespreker, Stylist

Intieme bruiloft

1 ding was helemaal zeker voor Lieneke en Hugo; zij wilde een intieme bruiloft met alleen het gezin. Geen gasten verder. Aanvankelijk wilde ze naar de Azoren en kwamen bij mij met de vraag of ik ze daarbij kon helpen. Uiteindelijk is het toch het vaste land van Portugal geworden. Tijdens één van mijn reizen naar Portugal kwam ik namelijk de perfecte trouwlocatie tegen op een mooie plek vlak bij Setúbal met prachtig uitzicht: De B&B in een oude molen: Quinta dos Moinhos de São Filipe Er zat een grote speeltuin bij waar de kinderen naar hartenlust konden spelen.

Voorbereidingen

Omdat het bruidspaar zo min mogelijk mensen op deze intieme bruiloft wilden heb ik voorgesteld om ook de ceremonie voor ze te verzorgen. Voor mij een eerste keer maar een superleuke uitdaging. Verder had ik ook de bloemen, de taart, een Nederlandssprekende Nanny en fotograaf Jesus Caballero  geregeld.
Op de dag voor de bruiloft zijn we op zoek gegaan naar de perfecte plek voor de ceremonie. In de grote speeltuin in het bos vonden we een mooi plekje waar zij het ja- woord konden geven. Hier heb ik op de dag van de intieme bruiloft een “bloemgordijn” gemaakt die fungeerde als achtergrond voor het bruidspaar.

Mooie dag

Het was prachtig weer die dag. Eerst werd er genoten van een lekkere lunch, daarna kon de bruid zich klaarmaken en de bruidegom de kinderen aankleden en zichzelf in een mooi pak hijsen. De first look was een mooi moment waarbij Hugo zijn bruid voor het eerst zag met uitzicht op de Penisula van Troía.

Ceremonie

De ceremonie was kort maar krachtig en heel leuk om te doen. De mooie dochters van Lieneke en Hugo mochten ook een trouwakte tekenen en daarna konden we genieten van bubbels en een heerlijke taart. Na het maken van een aantal mooie foto’s door Jesus Caballero zijn we naar een prachtige plek aan het water gegaan om te genieten van een picknick. Ook hier heeft Jesus wat mooie plaatjes kunnen schieten.

Zorgeloos

Deze intieme bruiloft eindigde voor Lienke en Hugo in een leuk restaurant aan het strand in een dorpje verderop terwijl Nanny Irene voor de kinderen zorgde, zodat ze zorgeloos van hun bruiloftsdiner konden genieten

Reactie van het bruidspaar:

Life’s a party…. en jij weet wel hoe je dat feestje regelt!
Rixt, ontzettend bedankt voor al je inspanningen om onze bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken daar in het mooie Portugal. Dankzij jou hebben we en onze meiden kunnen genieten van een bijzondere, intieme en ook heel relaxte dag. Zo fijn dat alles tot in de puntjes was geregeld en wij alleen maar hoefden te genieten. We kijken er met een heel fijn en bijzonder gevoel op terug.

Liefs van ons alle 4
Lieneke, Hugo en de meiden

Het trouwweekend van Tabitha en Marco

26 aug 2018 Door Rixt Barendsma in

Wie: Tabitha en Marco
Wat: Trouwweekend met vrienden en familie
Waar: Algarve
PA for a special day: Event Coördinator

Trouwweekend

Doordat de oom en tante van Marco in de Algarve wonen en daar een restaurant hebben, was de keuze om in Portugal te trouwen snel gemaakt. Via een transportbedrijf met Nederlandse eigenaren kwamen ze bij mij terecht met de vraag of ik ze kon helpen met de organisatie van hun bruiloft. Het liefst wilde ze er een gezellig trouwweekend met dierbare vrienden en familie van maken. Zelf hadden ze al een aantal dingen geregeld en kon ik ze verder helpen met mijn uitgebreide netwerk om de juiste leveranciers te vinden. De gasten verbleven in een aantal studio’s van Prainha Clube in Alvor. Er verbleven ook een aantal gasten in de mooie villa’s en appartementen op het zelfde terrein

Pre-wedding-dinner

De avond voorafgaande aan de bruiloft hadden we een pre-wedding-dinner georganiseerd bij de lokale Pizzeria. Super lekkere gerechten werden er geserveerd met bijbehorende wijnen. Een paar mooie woorden werden er al gesproken. Het was een leuk begin van een super trouwweekend.

Ceremonie

Hoewel het weer voorafgaande aan de bruiloft niet heel mooi was, werd het toch zonnig op de dag van de bruiloft. Het haar en de make-up van de bruid werden door Judith van Beauty- & stageworks verzorgd. De bruidegom en een aantal van de mannelijke gasten weden geknipt en geschoren door Dave de Barbier. Een goede vriend van het bruidspaar verzorgde de ceremonie, waardoor het een superpersoonlijk verhaal werd, met een lach en een traan. Mede door de muzikale omlijsting van Harm Melgers van Harmsound, die een aantal nummers live ten gehore bracht.

Party

Na de ceremonie werd er getoast, taart aangesneden en geborreld met lekkere hapjes. Daarna werden er een paar mooie foto’s bij zonsondergang gemaakt door Marinka van Helvoort. Er werd gegeten van het overvloedige buffet in het bijzondere restaurant van de locatie, waarna de voetjes van de vloer konden gaan tijdens het feest in de bar. Ook hier deed Harm de feeststemming er goed inkomen door de gezellige liedjes die hij zong.

The day after

De volgende dag werd er nog gezamenlijk gebruncht met lekkere broodjes en hamburgers. Met nog een paar laatste mooie woorden van de lieve vrienden van het bruidspaar. Het was een mooie afsluiting van een heerlijk trouwweekend.

Reactie van het bruidspaar:

Trouwen? Ja!
En dan…. Al gauw wisten wij dat wij graag in Portugal wilde gaan trouwen. Het zelf regelen leek in eerste instantie een super leuk idee. Snel kwamen wij daarvan terug. We hadden hulp nodig. Maar wie? In Portugal hoorde wij over Rixt. Tijdens onze trip hebben wij contact met Rixt opgenomen en kort daarna volgde een leuk kennismakingsgesprek. Voor ons was het heel belangrijk dat wij een goed gevoel zouden hebben. Om nou zomaar alles uit handen te geven… Nou dat gevoel was er bij Rixt!

Dankjewel Rixt. Wat een warm mens ben jij! Het geweldig organiseren van onze dag tot in detail. Alles elke keer opnieuw met liefde en passie. Vooraf hadden wij een voorstelling gemaakt. Maar! Het was mooier en liefdevoller dan wij ooit hadden durven dromen. Magic! Dank.

Marco & Tabitha x

Birgit en Timothy trouwen met uitzicht op zee

25 aug 2018 Door Rixt Barendsma in

Wie: Birgit en Timothy
Wat: Trouwen met uitzicht op zee
Waar: Algarve
PA for a special day: Weddingplanner en Coördinator

Trouwen met uitzicht op zee

De wens van Birgit en Timothy was trouwen met uitzicht op zee in Portugal. Het leuke jonge en enthousiaste stel uit België wisten wat ze wilden maar hadden hulp nodig bij de organisatie en waren op zoek naar leuke ideeën. Via mijn website kwamen ze bij mij terecht.
Na een korte zoektocht kwamen we uit bij het prachtig Suite complex van Vila Alba, met een mooie ceremonie plek waar zij konden trouwen met uitzicht op zee. Mijn leveranciersnetwerk in de Algarve is groot dus in overleg met het bruidspaar heb ik de beste mensen ingezet om hun bruiloft in Portugal tot een succes te maken.

Het weer

Het weer was de hele week niet heel goed, regen en wind maakte dat het wat kouder was dan normaal gesproken in Portugal in april. Maar op de trouwdag van Birgit en Timothy was het eigenlijk heerlijk weer. Er was zon en een beetje bewolking tijdens de ‘First look’ waardoor de foto’s (gemaakt door Jesus Caballero) echt heel mooi zijn geworden. Op de rotsen zag Timothy zijn bruid voor het eerst en dat leverde mooie plaatjes op.

De Ceremonie

De ceremonie was intiem en mooi verzorgd door Greonne, met live muziek van een Gitarist. Op het moment dat Birgit en Timothy hun ‘vows’ naar elkaar wilde uitspreken moesten we toch even schuilen omdat de regen zich toch aandiende. Onder een afdakje zijn we verder gegaan met het de ‘vows’ en eigenlijk was dat een supermooi intiem moment om dit zo dichtbij elkaar mee te maken.Na de ceremonie werd er geborreld en daarna gegeten van het overvloedige buffet waarna de voetjes van de vloer konden gaan bij het feest, uitstekend verzorgd door Algarve DJ Hire. De mooie bruidstaart werd aangesneden halverwege de avond.

Het was een mooie dag; de wens van het bruidspaar om te trouwen met uitzicht op zee was ruimschoots uitgekomen.

Reactie van het bruidspaar

Perfect day!!

Rixt zorgde voor onze perfecte dag en dit heeft ze uitstekend gedaan. Dankzij haar verliep alles perfect!
We wisten allebei niet goed hoe we aan de bruiloft moesten beginnen, maar Rixt stelde ons gerust en doorliep stap voor stap wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken. We wouden zo graag in Portugal trouwen maar we wisten niet hoe we dit konden klaarkrijgen.

De eerste keer dat we samen zaten met Rixt wisten we meteen dat we haar zouden inschakelen. Rixt is heel flexibel en staat open voor alle ideeën, daarbij voegt ze zelf nog creatieve leuke ideeën aan toe zonder het op te dringen. Tegen haar mag je altijd eerlijk zeggen wat je er van vindt. Ze geeft altijd duidelijk aan dat we mogen dromen en zeggen wat we willen, we voelden ons goed bij haar.

Al snel gaf ze verschillende voorstellen van locaties, we hadden duidelijk aangegeven hoe we het voor ons zagen, en wauw wat zaten er prachtige locaties tussen. We waren verliefd op één van de locaties en Rixt ging er meteen voor.

Rixt weet hoe ze een bruiloft moet aanpakken met de beste leveranciers. Ze laat je zelf beslissen met welke leverancier je wilt werken en wat je wensen zijn. Ze helpt bij de wensen en zorgt dat de wensen en dromen uitkomen.We zouden nog zoveel over Rixt kunnen vertellen maar het belangrijkste is dat ze heel flexibel is en probeert alles perfect te laten verlopen zoals jullie als koppel het willen.

Bedankt Rixt om te helpen om onze dag perfect te maken! Voor ons was het alleszins perfect!
Je hebt alles tot in de puntjes uitgewerkt en je wist wat we wouden!

Dankzij jou hadden we geen zorgen en konden we genieten van onze dag!

Vele groeten
Birgit & Timothy

Véronique & Geert trouwen op het strand

07 sep 2016 Door Rixt Barendsma in

Wie: Véronique en Geert
Wat: Trouwen op het strand
Waar: Alvor
PA in Portugal: Weddingplanner en ceremoniemeester

Trouwen op het strand

Véronique en Geert vonden een aantal dingen belangrijk voor hun bruiloft. Lekker eten, goede wijnen en een gezellig feestje. Maar  Ze hadden al een mooie locatie op het oog. Helaas kon hier niet getrouwd worden omdat het in juli te druk is op het strand waar ze wilde trouwen.
Gelukkig vond ik via mijn netwerk nog een prachte locatie aan het strand in Portimão. Véronique en Geert hadden zelf  een goede fotograaf gevonden om hun mooiste dag vast te leggen. Youri Claessens kwam over vanuit Ibiza om prachtige foto’s te maken.

Relaxte dag

Het bruidspaar was al met een aantal familieleden een week voor de bruiloft naar Portugal gekomen om lekker te genieten en relaxed naar de huwelijksdag toe te leven.
Op de trouwdag ben ik eerst het bruidsboeket op gaan halen. Daarna door naar Véronique in het hotel waar ze mooi werd gemaakt door Judith de Hair and Make-up Professional. Geert kwam later om zich aan te kleden. Na het mooie “First Look” moment is het bruidspaar met Youri op weg gegaan om foto’s te maken.
De rest van de familie leden zijn later in de bus gestapt om naar de ceremonie locatie op het strand te rijden. De ceremonie werd gedaan door een ambtenaar van de burgerlijke stand van Portimão en vertaalster Greonne, die er een korte, krachtige en mooie ceremonie van maakte. Met het vrolijke Portugese publiek dat nog op het strand was werd het een gezellige en sfeervolle ceremonie.
Nog wat foto’s op het strand bij ondergaande zon, is iedereen aan tafel gegaan voor het heerlijke diner. Het dak ging er af toen de “Inhouse” DJ langzaam de muziek wat harder zette en de voetjes van de vloer gingen. Het was nog lang onrustig op het strand van Portimão!

 

Bart & Suzanne trouwen in de Algarve

06 sep 2016 Door Rixt Barendsma in

Wie: Bart, Suzanne, Yse, Vince en Senn
Wat: Trouwen in de Algarve
Waar: Ferragudo
PA in Portugal: Weddingplanner

Trouwen in de Algarve

Bart en Suzanne wilden graag Trouwen in de Algarve. Ze wilden het liefst een kleinschalige bruiloft. En met kleinschalig bedoelen we ook echt heel klein; . Of ik wat voor ze kon betekenen? Ja natuurlijk! In een gezellige bijeenkomst hebben we alle wensen doorgesproken. Het allerbelangrijkste was toch wel de taart. Deze moest fantastisch zijn zodat Bart zijn jongste zoon kon ‘omkopen’ om met zijn moeder te trouwen. Omdat er verder geen gasten aanwezig zouden zijn hebben we afgesproken dat ik de dag voor ze zal organiseren maar er zelf niet bij ben als ceremoniemeester.

Prachtig plaatje

Vanaf de luxe B&B: Caneiros Luxury Houses and Suites, lopend naar het strand om bij 1 van de mooiste strandtenten eerst nog een heerlijk drankje te nuttigen voor het officiële moment. Het was een prachtig plaatje, de pergola met de 5 stoelen bij ondergaande zon. Babs Greonne had een mooie speech voorbereid en bij het dalen van de zon hebben ze (met de voetjes in het zand) volmondig JA gezegd. Na nog wat prachtige foto gemaakt te hebben door Ana Parker Photography  is het gezin aan tafel gegaan om te genieten van het heerlijke eten van het strandrestaurant. Met als afsluiting natuurlijk….een heerlijke taart…

 

Karina & Rowan trouwen in Portugal

28 aug 2015 Door Rixt Barendsma in

Wie: Karina & Rowan
Wat: Trouwen in Portugal
Waar: Ferragudo
PA for a specialday: Weddingplanner en Ceremoniemeester

Trouwen in Portugal

Karina en Rowan wilden graag trouwen in Portugal! Een bruiloft in een prachtige omgeving, relaxte sfeer met mooie mensen. Zo kun je wel de mooiste dag van Karina en Rowan omschrijven.

Trouwdag

De dag begon met een heerlijke sushi lunch in de villa waar het bruidspaar met familie verbleef. De fotografen Angela en Bruno van Paperkite Photography waren al vroeg van de party om prachtige foto’s van de omgeving en de eerste ontmoeting vast te leggen. Nog meer foto’s werden gemaakt in het pittoreske dorpje Ferragudo. Het bruidspaar reed rond in een mooie vintage VW busje die ook een mooie figurant was op de mooie foto’s.

Ceremonie op het strand

De gasten werden met een hapje en een drankje ontvangen in het restaurant van op het strand. Om 19.30 uur, bij een prachtig ondergaande zon, vond de ceremonie plaats op het strand. Tijdens de ceremonie hebben Karina en Rowan hun eigen “Vows” naar elkaar uitgesproken. Na de toast met heerlijke bubbels en een foto moment op het strand, schoven de gasten aan voor een top diner in het restaurant. Na het diner werd de taart als toetje geserveerd op het strand. De DJ deed langzaam de muziek harder waarna de gasten uit hun dak konden gaan op de dansvloer op het strand. Onder het genot van heerlijke cocktails werd het een feest om nooit meer te vergeten.